Loading...
HOME2018-11-09T12:37:54+00:00

Kinder- en peuteropvang

Door middel van deze site willen wij u informatie verschaffen over onze kinder- en peuteropvang. Het is een hulpmiddel om ouders van dienst te zijn.

Allereerst kunnen ouders die nog op zoek zijn naar opvang voor hun kind aan de hand van deze site een eerste indruk  krijgen.

Ouders die al één of meer kinderen op onze opvang hebben, kunnen er bovendien veel praktische informatie vinden.

Kinderopvang

06.30 – 18.30 uur

Een samengestelde groep voor kinderen 0-4 jaar. Wij bieden een vaste dag structuur, stimuleren de ontwikkeling van het kind en bieden leuke gevarieerde activiteiten gericht op de leeftijd van het kind. De peuters nemen deel aan het educatieve aanbod van de peuteropvang.

Peuteropvang

8.45 – 11.45 uur en 12.45 – 15.45 uur

Voor peuters 2-4 jaar. Alle peuters krijgen een verrijkingsprogramma aangeboden in samenwerking met de basisschool zodat ze goed voorbereid naar groep 1 gaan. Ze ontwikkelen zich spelenderwijs doordat er allerlei afwisselende activiteiten plaatsvinden in de groep en ook met de andere partners binnen het IKC.

Ze mogen twee dagdelen per week komen en peuters met een toezegging van het consultatiebureau mogen vier dagdelen komen.

Buitenschoolse opvang

06.30 – 18.30 uur

Opvang voor de kinderen 4 t/m 12 jaar, voor schooltijd, na schooltijd en in de vakanties. Wij bieden een scala aan activiteiten op het gebied van sport, creativiteit en cultuur in samenwerking met diverse verenigingen.