Tussenschoolse opvang

/Tussenschoolse opvang
Tussenschoolse opvang2018-11-15T14:44:38+00:00

Wij heten u van harte welkom bij de Tussenschoolse opvang (TSO). LPS-Breek4U is uw opvangpartner voor de TSO op basisscholen in de regio’s Steenbergen, Bergen op Zoom en Tholen. TSO is opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar, die plaatsvindt tijdens de lunchpauze op school in een groep.

TSO wordt georganiseerd door

Goed om te weten:

  • Kind(-eren) aanmelden voor de TSO is mogelijk vanaf het moment dat ouders/ verzorgers zelf zijn geregistreerd op de TSOpro-website bij een van de aangesloten basisscholen.
  • De TSO wordt aangeboden in de 40 schoolweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Bij studiedagen of feestdagen waarop de school dicht is, wordt er geen TSO verzorgd.
  • Wanneer uw kind naar de TSO gaat, vragen wij om eigen lunch en drinken mee te brengen vanuit thuis, tenzij anders staat vermeld op de TSOpro-website van uw basisschool (onder tabblad ‘regels’).
  • Bij de TSO is er naast het nuttigen van de lunch zeker ook tijd om te spelen. Bij goed weer gaan de kinderen naar buiten waar zij gebruik kunnen maken van spelmateriaal dat door de TSO is aangeschaft. Bij slecht weer blijven we binnen, dan zorgen wij voor voldoende activiteiten en gevarieerd spelmateriaal waar de kinderen uit kunnen kiezen.
  • Wilt u meer weten over onze stichting en onze visie, klik dan hier of de button ‘Algemene Informatie’. Hier vindt u ook meer informatie over de betaalwijze van de TSO, ons pedagogisch- en vrijwilligersbeleid.